loading

SKAFF DEG EN OPEL MED ONSTAR.


ER DU INTERESSERT I EN OPEL MED ONSTAR?

  1. Bygg din Opel utstyrt med OnStar. OnStar leveres som standard for utstyrsnivå Innovation og Premium.
  2. Når du har kjøpt din Opel, vil det kun kreves noen få detaljer som din e-postadresse for å fullføre OnStar forhåndsregistrering.
  3. Så snart du har fullført registreringen, sett deg inn i bilen din og trykk på den blå serviceknappen for å få din første OnStar-opplevelse.OnStar-tjenestene er gratis å benytte de 12 første månedene.1


1 Etter 12 måneders gratis prøveperiode kan du velge å bestille en videreføring av OnStar-tjenestene mot en kostnad. Alle kostnadsfrie prøveperioder starter ved  første registrert eller levering fra Opel-forhandleren, uavhengig av kundeaktivering.


PRØV ONSTAR HELT GRATIS ELLER ABONNER.HAR DU ALLEREDE EN OPEL MED ONSTAR-KNAPPER?

Hvis du allerede har en Opel med OnStar-knapper, men ikke har aktivert OnStar, trykker du bare på den blå knappen for å aktivere OnStar-tjenesten helt gratis! Det er enkelt: En OnStar-rådgiver hjelper deg med å aktivere OnStar.


Hvis du har vært fornøyd med din kostnadsfrie OnStar-prøveperiode, og ønsker å beholde tjenestene, kan du enkelt abonnere på OnStar.SJEKK TILGJENGELIGHETEN AV ONSTAR I EUROPA.


OnStar-tjenestene er tilgjengelige på ditt foretrukket språk.1

Språket til OnStar er knyttet til språket du har valgt for infotainmentsystemet i bilen din. For å velge et språk, gå til STARTSKJERMEN på infotainmentenheten og velg INNSTILLINGER. Deretter velger du ditt foretrukket språk.2

OnStar er tilgjengelig på følgende språk:

TILGJENGELIGE SPRÅK. Bulgarsk
Dansk
Engelsk
Finsk
Fransk
Gresk
Italiensk
Nederlansk
Norsk
Polsk

Portugisisk
Rumensk
Slovakisk
Slovensk
Spansk
Svensk
Tjekkisk
Tysk
Ungarsk


1 For å svare deg så raskt som mulig, kan det i enkelte tilfeller være mulig du blir satt over til en engelsktalende rådgiver.

2 Hvis infotainmentsystemet er satt til et språk som ikke støttes av OnStar, vil en engelsktalende rådgiver svare deg når du ringer.

Opel er ikke ansvarlig for å levere OnStar-tjenester. Disse tjenestene leveres av OnStar Europe Limited, et GM-selskap.
Tilbake til toppen